Obertes les inscripcions de “Mataró Camina per l’Alzheimer”

L'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer prepara diverses activitats al voltant del dia mundial d'aquesta malaltia, que es commemora el pròxim 21 de setembre. Entre elles hi destaca la caminada popular Mataró Camina per l'Alzheimer, que cada any aplega a milers de persones. Des d'aquest passat dilluns es poden fer les inscripcions i comprar la samarreta corresponent a aquesta 12ena edició. La caminada l'organitza un any més l'Associació Mataró Camina, qui després farà entrega de tots els diners recaptats a l'associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer.

Prèviament el mateix dia 21, dia Mundial de l'Alzheimer, l'Associació farà una acció di9nformació i sensibilització a la Plaça Santa Anna, amb taules informatives i la venda de diferents productes. Tots els diners recaptats durant la jornada, així com amb les altres activitats, aniran destinats íntegrament a ajudar a les famílies de malalts d’Alzheimer amb menys recursos.

Per altra banda, el dia 22 de setembre se celebrarà una Missa en memòria de les víctimes a l'Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. El dia 4 d'octubre el Teatre Monumental acollirà el monòleg “El metge de Lampedusa” i el dijous 24 d’octubre la sala d’actes del Cor de Maria acollirà la conferència teatralitzada “A la recerca dels records oblidats”.

Informa: A.Gual