Obert el termini de subvencions 2019 per a entitats de Mataró

entitats

Entitats i associacions ja poden sol•licitar subvencions per al 2019 a l’Ajuntament. El termini es va obrir aquest dilluns dia 4 de març i estarà obert fins el proper dia 22 del mateix mes. Una convocatòria que va destinada a entitats i associacions sense ànim de lucre que desenvolupin activitats al llarg d’aquest any en els àmbits de l’atenció social, gent gran, pública, igualtat, joventut, ensenyament, ciutadania, cultura i esports.

Per aquest any hi ha 14 convocatòries de diverses subvencions amb un pressupost total de més de 419mil700 euros, uns 2mil euros més respecte l’any passat. La major quantitat, més de 210mil euros, va dedicada a activitats de promoció esportiva, 71mil euros destinats als casals d’estiu, 30mil euros als programes de suport en l’àmbit de l’atenció social i més de 25mil a l’acció social i patrimoni, entre d’altres.

Com a novetat també s’han inclòs programes o activitats que promoguin la sensibilització i visibilització entorn el col•lectiu LGTBI i la promoció dels drets humans.

A més, aquest any es vol posar èmfasi en facilitar a les entitats la tramitació de  la subvenció via Seu Electrònica. Per cert, que el 2018 es van atorgar 166 subvencions a 136 entitats i es van signar convenis amb 79 entitats per valor de 417 mil 700 euros.

Informa: C.Sánchez