Noves instal·lacions per al Casal Municipal de la Gent Gran de la Llàntia

El mes de setembre el Casal Municipal de la Gent Gran de la Llàntia estrenarà instal·lacions. Estaran ubicades al local número 3 situat sota la Pista Poliesportiva Municipal de La Llàntia i acollirà les principals activitats del casal. Un canvi d’ubicació del Casal que es realitzarà per poder superar les limitacions espacials que té l’actual local al carrer Nou de la Mercè, que impedeixen diversificar les activitats o tenir un aforament superior a 90 persones. La nova seu, de 241 metres quadrats, tindrà una sala gran polivalent, una sala d’informàtica, una altra sala de formació i tallers, un despatx i un magatzem, entre altres. Un espai encara en obres que ja han pogut visitar alguns dels membres del Casal Municipal de la Gent Gran de la Llàntia, acompanyats de l’alcalde de Mataró, David Bote, i del regidor d’Equipaments Municipals, Miquel Àngel Vadell. 

A banda de les obres del nou local de La Llàntia, també s’han millorat els casals de la gent gran de Molins, Cirera i Rocafonda. Uns treballs que en conjunt han tingut un costs total de 270.000. L’alcalde, David Bote, explica que d’aquesta manera es vol millorar el tracta de la ciutat vers la gent gran.

També s’estan realitzant obres d’adequació dels locals adjacents al nou Casal Municipal de la Gent Gran de La Llàntia, que han estat cedits a la Peña Bética, a la Casa Cultural Sabor Andaluz i a la Hermandad La Armonía. Les obres de millora, realitzades per l’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA, consisteixen en un increment del nombre de lavabos, la instal·lació de noves sortides d’emergència i en la legalització de les instal·lacions elèctriques.

Informa: S.Ruiz/O.Debat