Nova edició de l'Ajut Pepa Maca

Torna l'Ajut Pepa Maca amb la intenció de distingir i donar suport econòmic a les cooperatives de nova creació que s'emmarquin dins l'economia social i solidària. Aquesta convocatòria contempla un únic ajut de 3000 euros, amb els que és pretén ajudar a aquestes noves cooperatives a fer front a les despeses de constitució. Un dels elements que més es valora des de Coop Maresme, impulsora de la iniciativa, a l'hora d'assignar l'ajut, és el valor transformador de la proposta. La capacitat i intencionalitat que aquesta té de modificar el seu entorn. Ho explica Berta Mundó de Coop Maresme.

Durant l'acte que dóna a conèixer el veredicte, també es farà una presentació de cadascun dels projectes presentats, amb la voluntat de donar-los visibilitat. En aquest context, i més enllà de l'ajut econòmic, el públic podrà escollir quina és la proposta que els agrada més.

L'any passat l'ajut pepa Maca va anar a parar a mans de la cooperativa EcoMaresme, mentre que la menció del públic va ser pel Centre de Dia Arbre de vida. Les candidatures es poden presentar fins al 25 d'agost.

Informa: A.Gual