Nova convocatòria dels Ajuts a Projectes d’Interès Social de la Fundació Iluro

El termini de presentació finalitza el proper 19 de febrer i el programa compta amb una dotació de 40.000€ a distribuir entre aquells projectes que vetllin per afavorir la inclusió de col•lectius amb risc d’exclusió.

La Fundació Iluro continua compromesa amb tasques socials. És per això que el passat 9 de febrer van publicar una nova convocatòria d’Ajuts a Projectes d’Interès Social per l’any 2021. Aquesta iniciativa, dotada amb 40.000€, pretén ‘visibilitzar, donar suport i facilitar el desenvolupament’ de  propostes que afavoreixin la inclusió social de col·lectius de risc d’exclusió i a la millora del benestar de les persones.

Tal com indica la Fundació Iluro a les bases d’aquests ajuts, es donarà prioritat a aquelles propostes que estiguin destinades a la infància, la família, la gent gran o les persones amb discapacitat, trastorns mentals o toxicomanies.

El termini màxim per presentar una sol·licitud s’allarga fins aquest divendres 19 de febrer a les 3 del migdia i es pot fer arribar per correu electrònic a l’adreça ilurosocial@fundacioiluro.cat. El veredicte i, per tant, les entitats que rebran els ajuts es donaran a conèixer el mes de març. En aquests moments, ja tenen diverses propostes la majoria de les quals provenen d’entitats que ja han participat en convocatòries passades.

Pel que fa a l’edició anterior, la convocatòria va rebre un total de 21 projectes diversos, dels quals 11 van acabar sent seleccionats.

Informa: L.Sanmiquel