Nova concentració en contra de la violència envers les dones

Una cinquantena de persones es va congregar dissabte a la tarda a les portes de l'Ajuntament per tornar a protestar contra la violència envers les dones i per recordar a les 60 dones i fills d'aquestes dones morts, en el que portem d'any, a mans de les seves parelles o exparelles.  Durant la lectura del manifest, les integrants de Teixit de Dones, promotores de l'acció, van alçar la veu una vegada més en contra del patriarcat i per reclamar que s'apliquin els protocols de seguretat i l'educació en igualtat, per acabar d'una vegada amb aquesta xacra.

Vestides de negre i amb uns guants vermells a les mans, les membres de Teixit de Dones van llegir un manifest i van recordar un a un els noms de totes les dones assassinades al llarg del 2018, l'última el passat 23 d'agost. En el mateix acte també van llegir un text que relatava el testimoni d'una víctima de maltractaments.

Teixit de Dones promou aquest acte de protesta el dia 25 de cada mes. Una acció que vol replicar mensualment els actes del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere.

Informa: Cristina Salad / Raquel Ruiz