×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Nova concentració de la Marea Pensionista a Mataró el proper 6 de setembre

La Marea Pensionista a Mataró i el Maresme convoca una concentració el proper 6 de setembre davant de l’Ajuntament de Mataró. Insisteixen amb què des que es va aplicar la congelació de les pensions i l’augment d’aquestes en un 0,25 per cent “ningú va aixecar la veu en defensa dels pensionistes” i recorden que “el Govern de torn no atén ni a un dels punts que reivindica la Marea Pensionista”.  Nou punts que recorden en cada una de les seves mobilitzacions i dels quals en destaca la jubilació anticipada, la pensió mínima a 1080 euros, l’homologació de prestacions a nivells europeus o que les pensions passin a ser un dret constitucional i s’incloguin dins dels pressupostos generals de l’estat. Des de la Marea Pensionista  recorden també que continuaran les seves concentracions fins que tots aquests punts s’acompleixin. 

Des de la seva fundació la Marea Pensionista s’ha centrat en donar consciència per defensar els drets dels pensionistes. Diuen que és la manera per aconseguir “part del poder adquisitiu perdut i recuperar l’orgull de ser persona”. També asseguren que han aconseguit acabar amb el discurs de no tenir diners pels pensionistes i de “doblegar” als governs perquè els escoltin. Encara no és suficient però, tot el que s’ha aconseguit. Ho asseguren referint-se als governs, a tots els nivells, a qui els demanen que acabin tota la feina que ja han començat perquè, afegeixen, són drets dels pensionistes però també dels seus fills i néts. Escoltem Mar Bruguera, membre de la mateixa Marea Pensionista. 

Des de la Marea Pensionista creuen que la seva situació es pot revertir i diuen que ells mateixos ho han demostrat donant exemple de la unitat davant d’una mateixa causa. 

La concentració està convocada per la Marea Pensionista a tot l’estat espanyol. A la ciutat de Mataró serà, com dèiem, el 6 de setembre a les sis de la tarda davant de l’Ajuntament. 

Informa: M.Gómez