Nou robatori al barri de l'Havana

Aquesta vegada els lladres han entrat a una empresa de logística i s'han endut la caixa registradora, on hi havia entre 300 i 400 euros

Nou robatori al barri de l'Havana de Mataró. Aquesta vegada li ha tocat el rebre a l'empresa de logística Mail Boxes. Segons expliquen des de l'empresa, els lladres haurien entrat passada la una de la matinada rebentant la porta del local a puntades de peu. Segons les mateixes fonts els lladres van anar directament a arrencar la caixa registradora per endur-se-la. Dins la caixa hi havia entre 300 i 400 euros en efectiu.

Adriana Gómez, encarregada de logística de l'establiment ha afirmat que és la primera vegada que els hi entren a robar, però ha volgut mostrar la seva sensació d' "impotència" davant la situació
 

Adriana Gómez (encarregada logística): "És impotència total, el barri està fatal. La setmana passada van anar a la farmàcia, van intentar entrar al forn... Ens sentim fatal.  La situació a Mataró està sent insostenible"
 

Aquest robatori se suma al que va patir fa unes setmanes la Farmàcia de l'Havana, on els lladres també es van endur la caixa de l'efectiu.