Nou operatiu policial conjunt en una desena d’habitatges ocupats de Mataró

Nova actuació conjunta ahir a la tarda de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Policia Local en una desena d’habitatges ocupats de tota la ciutat. L’actuació va acabar amb 19 persones identificades, de les quals 7 van ser traslladades per la Policia Nacional per qüestions d’estrangeria. No es va produir cap detenció.

Segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, les actuacions d’ahir es van fer carrer Picasso, a la Muralla de Sant Llorenç, al carrer Galicia, carrer Sant Agustí, carrer Velòdrom, carrer Nou de la Mercè, carrer Iluro i carrer Calassanç.

Des de Mossos emmarquen l’operatiu d’ahir en les accions preventives que s’estan fent a Mataró davant l’increment dels fets delictius dels últims mesos. De fet, el cos policial català indica que a hores d’ara s’està començant a percebre un descens en les xifres de delictes.

La d’ahir és la segona actuació conjunta que fan els tres cossos de seguretat a Mataró en un mes. L’anterior va tenir lloc el 17 de juny en tres habitatges ocupats del carrer Sant Simó, carrer de Cuba i carrer Guifré el Pelòs i va acabar amb 7 detencions, 8 persones immigrants traslladades per la Policia Nacional per comprovar la seva situació i 16 identificacions.

 

Informa: S.Ruiz