Nou mapa turístic del Maresme amb els principals atractius dels municipis

El Consorci de Promoció Turística ha editat el mapa amb l’objectiu de mostrar la particularitat de la comarca amb mar i muntanya

La comarca del Maresme, a més d’estar a tocar de Barcelona, té mar i muntanya. Precisament això, és un dels atractius turístics que ha volgut mostrar el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme en un mapa que acaba d’editar. En ell s’hi poden veure els principals elements de cada un dels municipis que poden ser reclam pels visitants, com ara el Museu de l’Estampació de Premià de Mar, el port d’Arenys de Mar o la Nau Gaudí de Mataró. Un document que té la voluntat d’atraure els turistes viatgers, però també que serveixi per als veïns del Maresme, que en ple confinament comarcal, poden aprofitar per descobrir el territori més pròxim.

Dels mapes físics elaborats, se n’han imprès fins a un total de 450 blocs de sobretaula, perquè estiguin a les oficines de turisme de la comarca, punts d’informació turística, càmpings o hotels. Tot plegat s’ha mostrat a través de les il•lustracions de la dissenyadora maresmenca, Marina Turró. En el mapa, s’hi poden veure les imatges d’aquests elements patrimonials i turístics així com les principals vies de comunicació: la Nacional II i l’autopista. A més a més, hi consta un codi QR que dirigeix al visitant a Google Maps, on precisament tots aquests punts estan indicats amb la seva referència concreta. 

A aquest mapa turístic s’hi suma tota una sèrie de mapes culturals que el mateix Consorci de Promoció Turística ha elaborat per la comarca. En aquests hi consten els principals punts d’interès del patrimoni i la cultura de cada municipi.

Informa: M.Gómez