Nou èxit de l'Operació Cap d'Any

L’Operació Cap d’Any de Mataró, més coneguda popularment com a OCA, ha viscut l’última nit de l’any més multitudinària. Els organitzadors han explicat a través de les xarxes socials que el 2017 ha estat el Cap d’Any més gros de les set edicions que ha viscut l’OCA. La festa, va començar uns minuts abans de la mitja nit amb les campanades al carrer. La plaça de Santa Maria va acollir desenes de persones que van voler celebrar el nou any menjant raïm acompanyats d’amics, familiars i veïns. Després, una de les novetats era la rua, que des de Santa Maria, baixava pels carrers del centre fins a la Plaça de Santa Anna, on la festa es va allargar fins a quarts de vuit del matí.  

L’OCA també va donar protagonisme als més petits i la tarda de diumenge van preparar la segona edició de l’OCA infantil. Els menuts van poder jugar i fer diversos tallers, una representació de màgia a càrrec del Nag Nil i la novetat d’aquest any, un berenar. Com explica una de les encarregades, Cristina Cabot, l’objectiu és familiaritzar els més petits amb la festa de cap d’any.

D’aquesta manera, l’Operació Cap d’Any continua consolidant-se a Mataró. L’èxit de l’OCA infantil i l’OCA més multitudinària fan que l’organització treballi ja en la propera edició.

Informa: M. Rodríguez / J. Masriera