Normalitat al servei de Policia Local després de l'incendi a l'aparcament

A hores d'ara es treballa en un informe a partir de la investigació de Bombers, la visualització de les càmeres i les declaracions dels testimonis

La Policia Local ja ha recuperat la normalitat en el funcionament aquest matí després de l’incendi a l’aparcament subterrani de la comissaria aquest dimarts al vespre. El foc, que no ha deixat ferits, ha provocat afectacions a la instal·lació elèctrica de l’aparcament i també en algun aparell de ventilació i desaigües però s’han descartat danys estructurals a l’edifici. A hores d’ara ja es treballa amb normalitat, tenint en compte que també s'ha pogut recuperar el funcionament de la sala operativa de la Policia Local el servei de la qual va quedar interromput per les flames i es va reactivar a dos quarts d'una de la matinada.

Tot i que l’incendi ha impedit accedir a l’edifici durant la nit, el servei nocturn s’ha prestat amb normalitat, en coordinació amb el cos dels Mossos d’Esquadra i el 112.

Com apuntaven els primers indicis, una motocicleta elèctrica ha estat l’origen del foc. Les flames van cremar 5 motocicletes més i 7 en van quedar afectades .

Els Bombers van rebre l’avís passades les 8 del vespre i van desplaçar 4 dotacions al lloc dels fets. L’edifici va haver de ser desallotjat durant unes hores.

A hores d'ara es treballa en un informe a partir de la investigació de Bombers, la visualització de les càmeres i les declaracions dels testimonis per esclarir els detalls de les causes del foc. 
Les asseguradores estan realitzant les tasques de peritatge i es finalitzaran els treballs de reparació que siguin necessaris i neteja de tot l’edifici.

L’incendi va ser molt espectacular, va provocar una gran fumerada que va ser molt visible carrers més enllà i també a través de les xarxes socials, on diversos ciutadans se’n van fer ressò. L'incident va provocar que la Policia Local hagués de tallar el Camí de la Geganta en el tram comprès entre la Plaça Espanya fins a plaça Granollers.