"No n'hi ha prou!" corejat per 6000 veus

Unes 6.000 persones persones han cridat i ballat aquesta matinada que no en tenen prou de Festa Major. El No n’hi ha prou! ha congregat a les portes de l’Ajuntament a tots aquells que veuen amb tristesa i neguit com el final de la festa és a prop. En una matinada en la que les comparses han tornat a sortir de la casa gran per ballar amb tothom i al ritme de la música de la Principal de la Nit. La nit del 28 s’està convertint per a molts en la més autènticament mataronina. Un acte nascut el 2007 per pal·liar la falta d’activitat pels més joves un cop acaben els Requisits de Festa Major. De fet, per a molts dels assistents aquesta s’ha convertit en la nit més essencial perquè consideren que la Nit Boja ha desvirtuat el seu paper al ritual la festa, convertint-se en una aglomeració de visitants que no té Les Santes interioritzades.

De fet, la matinada, el cansament i l’eufòria fa que surtin propostes com la de prioritzar l’accés al No n’hi ha prou! als mataronins abans que a la resta d’assistents. Un No n’hi ha prou! que per altres encara cal acabar d’afinar, però que en qualsevol cas és un èxit.

La nit ha acabat, passades les 3h de la matinada, amb la Cursa a pèl. Un acte fora de la programació oficial però que compta amb força seguidors.

Informa: C.Salad