Nit d'avisos policials per donar compliment al toc de queda

Policia Local i Mossos d'Esquadra treballen per informar de l'obligació de tornar a casa

Mataró activa els mecanismes per donar compliment a l'estat d'alarma i el toc de queda que entren en vigor aquesta mateixa nit. Des d'ara (les 21h, en el moment d'escriure aquesta informació) agents de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra informen als diferents establiments que romanen oberts a la capital del Maresme, l'obligatorietat de tancar, tal com ha decretat el govern de la Generalitat i el Procicat amb l'activació del "confinament nocturn" de la població. 

A partir de les 22h, moment en el que entra en vigor el toc de queda, agents dels dos cossos policials (Mossos d'Esquadra i Policia Local) seguiran al carrer informant a les persones que encara no hagin tornat a casa, de la limitació de circulació a partir d'aquella hora i fins les 6 de la propera matinada. 

Segons informen des de l'Ajuntament de Mataró, els dos cossos policials amb competència a la ciutat s'han dividit el territori per poder abraçar la totalitat de l'espai públic i fer arribar la informació de la nova normativa arreu de la capital del Maresme.