Multes administratives a tres bars de la Ronda O’Donnell i el carrer Joan Larrea

Foto: Ajuntament de Mataró

La Policia Local de Mataró ha inspeccionat tres bars situats a la ronda O’Donnell i al carrer Joan Larrea, on han aixecat diferents actes per infraccions administratives, tinença de substàncies estupefaents i civisme. Segons informa l’Ajuntament, l’actuació policial s’ha saldat amb 19 identificacions i multes als locals investigats per diverses infraccions. A més, l’operació també ha aixecat actes per tinença de drogues, tres actes per materia de civisme i una troballa d’una petita quantitat d’haxix al terra d’un dels locals.

L’operatiu policial ha comptat amb una vintena de policies, entre agents i comandaments i vuit vehicles policials. Una intervenció que ha obligat a tallar el trànsit de la ronda O’Donnell i que s’emmarca en els operatius que están duent a terme Policia Local i Mossos d’Esquadra en establiments on existeixen indicis o queixes relacionades amb l’incivisme o altres irregularitats administratives.

De fet, l’operació de la ronda O’Donnell i el carrer Joan Larrea és la segona que s’ha fet recentment, perquè el 14 de setembre ja es va fer un operatiu conjunt al carrer Pablo Picasso.

 

Informa: M. Rodríguez