Motos elèctriques per a la Policia Local

15 noves motos elèctriques per substituir les convencionals. Aquests són els nous vehicles de dues rodes dels que disposa la Policia Local de Mataró. Aquestes motos disposen de 120km d’autonomia i poden arribar als 120km per hora. Un dels objectius és el de la sostenibilitat, fet que amb aquestes motos és del 100%. En parla el cap de la Policia Local Mateo Sánchez.

Tal i com apuntava Mateo Sánchez, aquests vehicles es podran veure fent tasques de proximitat. Les motocicletes estan fabricades íntegrament a Europa i incorporen diferents elements de major visibilitat, així com un sistema de fre i amb la possibilitat de fer marxa enrere. Aquest canvi s’espera que el facin totes les comissaries en un futur proper, pel què la de Mataró s’ha avançat a fer-ho ja.

Les motos han costat 14.200€ i s’han adquirit per mitjà d’una licitació pública. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Acció per l’Energia i el Clima. La intenció és anar renovant també els vehicles de la Brigada Municipal i d’altres serveis de l’Ajuntament per aconseguir el 100% de la substitució de vehicles municipals i que tots siguin d’emissió 0.