Mossos d'Esquadra desplega un dispositiu contra els lladres reincidents a l'R1

Durant les dues setmanes que ha estat en marxa el dispositiu s'han fet un total de 8 detencions i s'han aixecat 38 actes administratives. Entre les 8 persones detingudes acumulen 66 antecedents

Imatge: Mataró Audiovisual

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un dispositiu contra els lladres multireincidents que actuen a la línia R1 de Renfe de la costa del Maresme. Aquest dispositiu, que es va iniciar el passat 26 d'abril, i tindrà continuïtat les pròximes setmanes, ha permès la detenció de vuit persones pels delictes de robatoris violents, furts, així com ordres judicials pendents. Entre totes les persones detingudes acumulen 66 antecedents i només un dels detinguts ja en té 20. Durant aquestes setmanes en què el dispositiu ha estat actiu també s'han aixecat 38 actes administratives.

Segons el cos policial dels Mossos d'Esquadra l'objectiu d'aquest operatiu, centrat en la línia de Rodalies R1 de RENFE, és augmentar la percepció de seguretat entre les persones usuàries i els treballadors del transport ferroviari i reduir actituds incíviques i delictives. El patrullatge es realitza en els interiors dels trens, entre les estacions de Sant Adrià del Besòs i Malgrat de Mar i es complementa amb un increment dels efectius de seguretat de RENFE en les estacions afectades. D'aquesta manera, efectius policials, amb la col·laboració de seguretat privada de l'operadora ferroviària, sumen esforços per millorar la seguretat en aquest transport.