Mor Fèlix Feliu, un dels fundadors de Càritas Mataró

Va ser el primer director de l’entitat i la va liderar en tres mandats diferents al llarg de 40 anys. També va presidir la Residència Torre Llauder.

Fèlix Feliu ha mort aquesta matinada als 93 anys. Va dedicar gran part de la seva vida a Càritas Interparroquial de Mataró, entitat de la qual en va ser un dels fundadors i el primer director. Va liderar el CIM durant tres mandats diferents, entre 1968 i 1987, de 1990 a 1998 i del 2002 fins al 2008. En total, 35 anys com a director que va compaginar amb la professió de corredor d’assegurances a partir de 1978. En aquest camp, va fundar Assegurances Feliu, un dels referents de la ciutat.

Nascut a Mataró el 12 d’abril de 1929, Fèlix Feliu va impulsar al llarg de la seva vida diverses iniciatives socials i solidàries. També va presidir la Residència Torre Llauder, que actualment presideix una de les seves filles, Teresa Feliu, i que acull persones grans sense recursos.  

La vetlla té lloc al tanatori de Mataró des d'aquesta tarda a les 16h fins aquest diumenge a les 12 del migdia. El funeral serà demà a dos quarts de dues de la tarda a l’església de Sant Josep.

Informa: L.Cera