Minoryx rep 21 milions més per a la creació d’un fàrmac

Minoryx

L’empresa Minoryx, amb seu al Tecnocampus, suma 21 milions més per a desenvolupar un fàrmac. En total, la companyia especialitzada en malalties rares i minoritàries, ja ha aconseguit 50 milions d’euros de capital des de 2011.
Concretament, l'empresa ha rebut 21,3 milions d’euros. Es tracta de la inversió més gran de l’any al sector i va a càrrec del fons belga especialitzat Fund+, conjuntament amb una desena d’inversors internacionals més. 

Mynorix avança en el desenvolupament del seu fàrmac Min-102, encarat a la curació d’una neurodegeneració progressiva coneguda com AMN, l’ADRENOMIELONEUROPATIA, i espera resultats per a un assaig clínic definitiu el 2020. La AMN afecta un de cada 17 mil naixements al món i, es manifesta als 20 anys afectant la funció motora. Precisament, el nou finançament permetrà a l’empresa demostrar el potencial d’aquest Min-102 per a noves malalties neuroinflamatòries i neurodegeratives.

Mynorix va ser fundada el 2011 per Marc Martinell i compta amb un equip de 15 persones que preveu augmentar properament.

Informa: O.Debat