Menys d’un mes per al ral•li de Som Mobilitat

Menys d’un mes per al ral•li de Som Mobilitat

La cooperativa mataronina de vehicles sostenibles Som Mobilitat celebra el 22 de setembre la segona edició del seu ral•li, que arrencarà des de Rubí i que pretén connectar els projectes de mobilitat compartida que estan apareixent al territori. Per aquest  motiu, el recorregut passarà per Castellbisbal i Santa Perpètua de Mogoda i finalitzarà a Mataró. Arnau Vilardell, coordinador de Som Mobilitat, explica que aquest ral•li no té res a veure amb el de l’imaginari comú, aquell que inclou combustió i rapidesa.

En un temps màxim de 90 minuts, els participants hauran de finalitzar el recorregut marcat amb el menor consum energètic, per contribuir així a un canvi del model de mobilitat. Vilardell defineix l’experiència de l’any passat com enriquidora, tant pel que fa a la projecció com al reforç de la massa social de la cooperativa. Després d’aquest èxit, l’objectiu d’enguany és superar els nou cotxes elèctrics que ja hi van participar i que els interessats amb un cotxe de característiques iguals s’hi sumin. El premi està relacionat amb perpetuar el bon funcionament de la cooperativa.

Som Mobilitat va néixer fa dos anys i ja en fa un que compta amb cotxes a Amposta i a Olot, però també és a Rubí, a Barcelona amb un vehicle i a Mataró amb cinc. Ara planeja ampliar la seva xarxa a més de cinc municipis nous, entre els quals s’hi troben Badalona o Argentona.  El ral•li és una forma més de donar a conèixer aquest entramat de mobilitat compartida  a tot el territori. Les inscripcions estan obertes fins el set de setembre.

Informa: L.Barroso