Mataronins que triomfen a les xarxes socials

Als seus 19 anys, Tatiana Kisiel ja té 25 mil seguidors a Instagram i més de 15 mil subscriptors a Youtube. La influencer mataronina, va començar a les xarxes socials per diversió com qualsevol altra persona. Tot i així, quan va començar a pujar fotos de moda, els seus seguidors van començar a interessar-se per saber on havia comprat la seva roba i com combinava els conjunts. A poc a poc, el nombre de seguidors va començar a créixer i les marques de roba contactaven amb ella per fer col·laboracions.

Kisiel comparteix principalment contingut de moda i bellesa però també utilitza la seva influència a les xarxes socials de forma positiva, compartint maneres de reciclar i reduir el consum de plàstic. També utilitza aquestes plataformes per pujar receptes veganes i vegetarianes, ja que ha notat un creixent interès per part dels seus seguidors respecte a aquests temes.

Per molts influencers la seva feina pot ser considerada com un treball a temps complet, però Kisiel assegura que els estudis seran la seva prioritat i prefereix que les xarxes socials siguin un hobby més que una obligació.

 

Informa: M. Viteri /A.Andrés