Mataró treballa per recuperar la Cavalcada aquest 2022

Des de la regidoria de Cultura ja s'està treballant en una proposta de Cavalcada de Reis per aquestes pròximes festes de Nadal

Mataró vol recuperar la Cavalcada de Reis aquest 2022. Segons ha pogut confirmar aquest mitjà, des de la regidoria de Cultura ja treballen en una proposta de Cavalcada, que pugui tenir un recorregut. D'aquesta manera es podrien tornar a portar les carrosses als carrers, després de pràcticament dos anys aturades a causa de la pandèmia de la Covid-19. El que per ara no es coneixen són més detalls d'aquesta proposta ni quines alteracions es preveuen per adaptar l'acte a la situació sanitària actual.

L'any passat l'Ajuntament es va veure obligat a suspendre la cavalcada i a dissenyar el 'Campament Reial' per tal d'apropar la màgia dels Reis Mags als més petits de la casa alhora que feia complir les restriccions imposades per la pandèmia. En aquest sentit es va optar per instal·lar un espai perimetral amb recreacions d'escenes del món màgic dels Reis Mags al qual només s'hi podia accedir mitjançant una reserva prèvia.

Informa: A.Gual

Tags: