Mataró torna a agrair la tasca del voluntariat amb una festa

L’esclat de la pandèmia va fer augmentar el nombre de voluntaris a la capital del Maresme , una xifra que es calcula en unes 300 persones més

El Casal de la Nova Aliança de Mataró ha acollit aquest dimecres la 6a Festa del Voluntariat. Es tracta d’una celebració que organitza l’Ajuntament de la ciutat per donar les gràcies a totes les persones i entitats locals que són voluntàries i que d’aquesta manera ajuden a fer de Mataró una ciutat més propera i solidària. La festa ha recuperat aquest any la presencialitat després que l’any passat es veiés afectada per la pandèmia i hagués de tenir un format audiovisual.

Precisament la Covid-19 ha estat molt present en aquesta celebració perquè en els inicis de la pandèmia va fer augmentar el nombre de voluntaris a la ciutat en 300 persones i encara a dia d’avui obliga algunes entitats adaptar-se a la situació generada. A l’actualitat a Mataró hi ha unes 500 entitats de voluntaris actives.

La regidora de Participació, Marisa Merchán, ha destacat el paper de totes aquestes entitats que treballen a la ciutat per ajudar els altres.

L’Ajuntament ha convidat tots els voluntaris i voluntàries de Mataró  a  ser presents en aquesta festa d’agraïment que ha inclòs un espectacle de circ a càrrec dels mataronins Circ Vermut, i la projecció d’uns audiovisuals per fer difusió i promocionar el teixit associatiu local.

La 6a Festa del Voluntariat és l’acte central de la campanya ‘Fem Voluntariat. Vine!’ que del 19 de novembre al 19 de desembre aplega una ¡àmplia programació per posar en valor la feina dels voluntaris. La celebració ha estat  organitzada per l’Ajuntament amb el suport d’una desena d’entitats de Mataró.

Informa: B. Doñate