Mataró estrena Oficina de Turisme

S’instal•larà al Cafè Nou a mitjans del mes de juny i combinarà l’atenció presencial amb la tecnològica per tal de personalitzar la visita a la ciutat

Després de dos estius tocats per la pandèmia, Mataró enllesteix els últims preparatius per a una temporada turística que espera més intensa. La ciutat està consolidant el visitant de proximitat i comença a obrir-se al turisme estranger, sobretot al francès. Per acompanyar aquest creixement, a mitjans de juny s’inaugura la nova Oficina de Turisme, ubicada al Cafè Nou. Substituirà l’actual, que es troba a la planta baixa de l’Ajuntament, i combinarà l’atenció presencial amb la interactiva. Unes pantalles multimèdia permetran personalitzar la visita a la ciutat. 

Núria Moreno, regidora de Promoció de Ciutat: "El propi visitant podrà tenir l'acollida en caràcter personal, però també es podrà fer les seves pròpies visites culturals. Tindrà material a disposició, pantalles digitals, projeccions i fotografies per conformar les seves rutes, que tindrà al correu electrònic o al WhatsApp. És un camí que estem iniciant cap a donar millor servei i acollida."

Per això l’espai també comptarà amb un assistent virtual que oferirà informació en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. A més, durant els mesos de juliol i agost es reforçarà amb el punt d’informació turística del Centre Cívic Cabot i Barba, que no ha donat servei els últims dos estius. La nova oficina s’ha presentat durant l’estrena de la campanya d’estiu de la ciutat, “L’estiu és aquí, Mataró és ara!”, que pretén posar en valor els atractius de la capital del Maresme.

Núria Moreno, regidora de Promoció de Ciutat: "Som una ciutat molt jove turísticament. Fem una aposta per un turisme a escala humana i amb una gran varietat de propostes que estan reforçades en aquesta nova oficina d'informació turística, que s'ubica en un equipament que té uns usos tant a nivell turístic com cultural. Perquè a Mataró hi ha una bona connexió entre turisme i cultura."

El Cafè Nou s’ha rehabilitat com a equipament cultural i, a banda de l’Oficina de Turisme, també ha d’acollir un bar i un teatre.

Informen: L.Cera / M. Gómez