Mataró Camina per l’Alzheimer arriba a la seva 15a edició

Aquesta caminada popular recuperarà la normalitat després dels dos anys de pandèmia i els organitzadors esperen que torni a ser massiva

Fotografia: tvmataró

A partir del proper 1 de setembre s’obren les inscripcions per participar en la 15a edició de Mataró Camina per l’Alzheimer. Aquesta caminada popular, que tindrà lloc el 25 de setembre a partir de les 8 del matí, recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia. Enguany, torna a oferir els tres recorreguts habituals: un de 15 quilòmetres, un altre de 12 i un més curt i que recorrerà la ciutat de 4 quilòmetres.

Josep Maria Spà (president Associació Mataró Camina): Són molt semblants als recorreguts de l’any 2019 perquè afortunadament aquest any sembla que podrem tornar al que era habitual. Podrem oferir tres trajectes diferents. Els dos primers tiren Via Europa cap amunt i després ja van a Argentona. El recorregut mitjà és bastant semblant al més llarg però hi ha un moment del recorregut que tira cap avall.

El preu de la inscripció és de 9 euros pels adults i 5 pels menors de 12 anys. Un import que permetrà obtenir una samarreta commemorativa del 15è aniversari, un entrepà, una beguda i una fruita.

Després de dos anys, l’organització considera que Mataró té ganes de recuperar aquesta  caminada i és per això que esperen reunir milers de persones.

Josep Maria Spà (president Associació Mataró Camina): Una diferència important. En l’edició anterior, es va fer que per no aglomerar molta gent vam haver de sortir de 5 llocs diferents de la ciutat de Mataró amb l’enrenou que això comporta. Aquest any tornem amb la sortida massiva. Volem arribar als 5.000 caminants. A veure si som capaços, jo crec que sí perquè la gent en té moltes ganes.

Així doncs, a partir de l’1 de setembre s’instal·laran diversos punts d’inscripció. De dilluns a divendres qui ho vulgui es podrà apuntar a l’Escola Cor de Maria o a la Plaça Illa Cristina. Els dissabtes, hi haurà un punt a Plaça Santa Anna. També es podrà inscriure a Mataró Parc de dilluns a dissabte. Finalment, s’habilitarà un formulari per poder-se apuntar a través de la web matarocamina.cat.