Mataró ajorna a diumenge l’encesa de llums de Nadal per la pluja

L'Ajuntament donarà el tret de sortida a les festes nadalenques amb tres actes al Centre, Cerdanyola i Rocafonda.

La previsió de pluges per aquest divendres a la tarda ha dut l’Ajuntament de Mataró a ajornar fins al diumenge l’encesa de llums de Nadal. El consistori ha canviat de dia l’acte per donar el tret de sortida a les festes nadalenques, però mantindrà els horaris i els tres escenaris anunciats per fer-ho: el Centre, Cerdanyola i Rocafonda.

Així, l’encesa s’ha programat a les 18 hores a la plaça Santa Anna; a dos quarts de vuit, a la plaça Isla Cristina, i a dos quarts de nou, al carrer d’El Salvador. Els tres actes comptaran amb la participació algunes carrosses de la Cavalcada de Reis i tindran la presència d'en Tempus, el personatge que controla el temps durant el Cicle de Nadal.

Aquest any, Mataró disposarà d’un total de 278 decoracions repartides entre 20 carrers i places. S'il·luminaran els carrers amb més concentració comercial del centre històric i dels barris de Rocafonda, Cerdanyola, Pla d'en Boet i Peramàs. Com a mesura d'estalvi energètic, els llums seran de baix consum i s’apagaran una hora abans: a les 23h i no a les 22h.