Mataró acosta el Servei d’Ocupació als barris més vulnerables

Els centres cívics Cerdanyola i de Rocafonda – El Palau acullen un cop per setmana punts d’atenció del Servei d’Ocupació de Mataró per ajudar a la gent d’aquests barris a trobar feina

Fotografia: tvmataró

Mataró obre punts d'atenció del Servei d'Ocupació als barris amb la incidència d'atur més elevada de la ciutat. S'obren al Centre Cívic de Cerdanyola i al Centre Cívic de Rocafonda – El Palau per ajudar a les persones que viuen a aquests barris a trobar feina o millorar la seva situació laboral, segons ha explicat aquest dimecres el regidor d'Ocupació Sergi Morales. Per aconseguir aquest objectiu, s'apropa a aquests barris un cop per setmana serveis com el Punt d'Informació Laboral, destinat a l'assessorament individual. També hi ha un espai d'acompanyament grupal per a persones que estan buscant feina.

En Lamin és un dels usuaris de l'espai de recerca de feina del Centre Cívic de Rocafonda-El Plau. Explica que a través d'aquest i altres serveis d'ocupació intenta trobar oportunitats laborals que li permetin tenir una millor vida.

El punt d'atenció del Centre Cívic de Cerdanyola s'obre els dimarts de 9h a 14h. El de Rocafonda – El Palau ho fa els dimecres, també de 9h a 14h.

 

Informa: S.Ruiz