Mataró vol que la fira d’atraccions torni aquest any

Ajuntament i firaires ja s’han posat en contacte i ara esperen l’autorització de la Generalitat. La fira seria adaptada al protocol que imposa la Covid i se celebraria, probablement el mes de juny

Mataró vol que la fira d’atraccions torni aquest any

Mataró treballa per tornar a tenir la fira d'atraccions després que la pandèmia de la Covid-19 obligués a suspendre-la l'any passat. L'Ajuntament es troba en converses amb l'associació de firaires per plantejar el model de fira d'aquest any a l'espera de rebre l'autorització per part de la Generalitat. El que canviarà aquesta vegada són les dates, ja que tradicionalment la Fira d'Atraccions arrencava el divendres abans de la Segona Pasqua i aquesta vegada es preveu pel mes de juny. Explica la regidora de Promoció Econòmica, Núria Moreno, que des de l'ajuntament s'han reunit ja diverses vegades amb els firaires i que la seva predisposició per tornar a la ciutat i fer-ho amb un model de fira adaptat a les actuals circumstàncies és total.

Encara pendents de rebre l'autorització, que calculen que arribarà a mitjans de mes, el que si saben és que caldrà adaptar-se al pla sectorial de fires aprovat l'octubre de 2020. En aquest sentit, per exemple, caldrà establir controls d'accés per limitar els aforaments.

Des de l'ajuntament també contemplen poder obrir durant els dies que duri la Fira, l'espai de bars i restaurants del Parc Central antic, que normalment l'acompanya. En aquest sentit, però, són conscients que caldrà veure quines són les restriccions del moment, per saber si l'obertura d'aquest espai és viable o no.

Informa: A.Gual