Mataró vol atorgar la Medalla de la Ciutat als qui van treballar durant la pandèmia de la Covid-19

pandèmia

L’Ajuntament de Mataró farà un extens reconeixement a totes aquelles persones, serveis públics, empreses i voluntaris que han treballat per fer front a la pandèmia de la Covid-19 a Mataró. La Declaració Institucional presentada pel grup municipal socialista per fer un reconeixement oficial s’ha aprovat per unanimitat avui, 29 de juny, en Junta de Portaveus.

La declaració explica que, tot i que ja s’ha reconegut la tasca de diversos col•lectius durant aquests mesos, l’Ajuntament de Mataró ha de fer un pas mes per a fer un reconeixement institucional que perduri en el temps. És per això que la intenció del consistori és concedir la Medalla de la Ciutat a tots els col•lectius que han treballat durant la crisi sanitària de la Covid-19, també a les persones voluntàries. D'altra banda, es vol dotar d’un reconeixement a aquests col•lectius en la Galeria dels Mataronins i Mataronines Il•lustres.

El text recorda però, que el millor reconeixement haurà de ser el reforç i promoció dels serveis i recursos públics de salut, educatius i d’atenció a la ciutadania.

Informa: O.Debat