Mataró un dels escenaris de la pel·lícula “Mediterraneo”

El film narra el viatge que Òscar Camps i Gerard Canals, confundadors d’Open Arms, van fer a Lesbos (Grècia) el setembre del 2015

La platja del Varador ha sigut escenari aquest dimarts del rodatge de la pel·lícula “Mediterraneo”. El film narra el viatge que Òscar Camps i Gerard Canals, confundadors d’Open Arms, van fer a Lesbos (Grècia) el setembre del 2015 impactats per la fotografia de l’Aylan Kurdi, el nen sirià d’origen kurd que va ser trobat mort en una platja de la costa turca.  D’aquell viatge en va néixer precisament l’ONG Open Arms que es dedica a rescatar persones que estan a la deriva pel Mediterrani. La pel·lícula està dirigida per Marcel Barrena, director de “100 metros” i “Món petit” i protagonitzada per actors de renom com Eduard Fernández, que interpreta a Òscar Camps, i Dani Rovira, que fa el paper de Gerard Canals. La resta del repartiment el conformen Anna Castillo, Sergi López  i Àlex Moner.

L’escena rodada a Mataró ha tingut com a protagonista a Eduard Fernàndez, representant a Òscar Camps en la seva faceta de socorrista. A més de l’actor, el rodatge ha comptat amb diverses desenes de figurants que simulaven estar a la platja un dia d’agost.

A més de Mataró, Vilassar de Mar ha sigut un dels escenaris de rodatge de “Mediterraneo”. El gruix de la pel·lícula, però, s’ha rodat a Grècia.

Un rodatge que s’ha fet seguint tots els protocols per fer front a la Covid-19. Tots els figurants, per exemple, han passat proves PCR i fins el moment de rodar l’escena no s’han tret la mascareta.

 

Informa: S.Ruiz