×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró torna a tenir un risc de rebrot de Covid-19 molt alt

COVID-19

L'índex de risc de covid-19 a Mataró ha tancat la setmana fregant els 300 punts, situant-se concretament en la xifra de 292,7 segons dades oficials de la Generalitat de Catalunya. D'aquesta manera la taxa se situa en xifres de finals del mes d'agost quan aleshores es van arribar a superar els 300 punts, arribant fins als 309. En el cas del conjunt de la comarca del Maresme la xifra és més baixa, de 201 punts, però tot i així el risc és també molt alt. De fet, sempre que aquest indicador supera el llindar dels 200 es considera que el risc de rebrot és molt elevat. Segons aquesta mateixa font aquesta passada setmana s'han diagnosticat 153 casos positius a través de proves PCR. Amb aquestes dades també puja la taxa de reproducció, que és ara de 1,59, superant el llindar de l'1 i confirmant que el virus es troba en expansió a la ciutat.

Pel que fa a ingressos hospitalaris, l'Hospital de Mataró compta el dia d'avui amb un total de 24 persones ingressades a causa de la Covid-19, 4 d'elles a l'UCI, el que representa 3 persones més ingressades que la setmana anterior.

Informa: A.Gual