Mataró tindrà la seva primera associació en defensa dels drets LGTBI

Logotip LGTBI Mataró

Neix a Mataró l’Associació Associació Mataró LGTBI+. Una entitat que es presentarà aquest proper dimarts 26 de juny a les 8 a la Sala d’actes de Can Palauet. La voluntat dels seus 7 impulsors ha estat crear una associació de referència pel col·lectiu LGTBI, que fins ara era inexistent. El simple fet d’existir i de presentar-se en societat és per a l’entitat una manera de fer-se sentir i de reivindicar els drets i la inclusió del col·lectiu LGTBI.

Aquest proper 26 de juny es farà la presentació pública de l’Associació a la sala d’Actes de Can Palauet a partir de les 8 del vespre. Una cita en la que anunciaran algunes de les seves línies d’actuació. A més comptaran amb la presència de dos membres de l’associació LGTBI Terrassa i del president d’LGTB.CAT, el mataroní Joaquim Roqueta.

L’Associació LGTBI Mataró parteix de la vocalia de dones de Laia l’Arquera, que ha treballat amb especial sensibilitat pel col·lectiu. L’entitat també ha preparat una trobada literària a Buc de llibres el proper 27 de juny a dos quarts de 8 del vespre en la que es presentarà el llibre “El dia que va morir David Bowie”.

 

Informa: C.Sánchez