×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró subvencionarà activitats extraescolars per fomentar la igualtat d'oportunitats

Mataró engega el projecte Educa+, amb la intenció de facilitar l'accés a les extraescolars als infants i joves de la ciutat. El programa arrencarà aquest proper curs 2018-19 com a prova pilot a l'Escola Josep Montserrat, a l'Institut Escola Mar Mediterrània i a  l'Institut Miquel Biada, i oferirà extraescolars diverses a preus subvencionats. L’objectiu, és que tothom pugui accedir a la formació que s'imparteix fora de l'horari lectiu i afavorir així la cohesió i l'equitat entre els joves. Aquest projecte s'emmarca en el programa estratègic Mataró 2022, on un dels eixos principals és la igualtat d'oportunitats.

La programació s'ha organitzat entre l'Ajuntament i les Associacions de Mares i Pares de les escoles implicades amb la col·laboració de les entitats i empreses privades que portaran a terme les activitats. L'oferta es divideix per etapes educatives, des d'infantil fins a secundaria i compta amb un ventall molt ampli, on hi ha anglès, música, teatre, arts plàstiques o diferents tipus de modalitats esportives, entre d'altres. Escoltem a Maria Bermúdez - Tècnica de Programes Educatius de la Direcció d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mataró

Les activitats es faran un cop a la setmana, en classes que aniran d’1 hora a 1 hora i mitja i el prou oscil·larà entre els 10 i els 20 euros mensual. La iniciativa està oberta a tota la ciutadania, tot i que prioritzant els alumnes de les escoles impulsores.

 

Informa: A.Gual/ O.Debat