Mataró se suma a la jornada de dol per l’incendi a Badalona

Des d’aquest matí les banderes dels edificis municipals de la capital del Maresme onegen a mig pal i se suspenen els actes programats per avui per part de l’Ajuntament

Mataró se suma a la jornada de dol per l’incendi a Badalona

Mataró se suma avui a la jornada de dol decretada per la Generalitat amb motiu de l'incendi que es va declarar en una nau industrial de Badalona la nit del passat dimecres i on, segons les darreres informacions, hi haurien mort fins a tres persones.
Per tant, i a conseqüència del decret que afecta a tot el territori català, des d'aquest matí les banderes dels edificis municipals de la capital del Maresme onegen a mig pal i se suspenen els actes programats per avui per part de l'Ajuntament.

Un d'aquests actes afectats és la 65ena edició de la Nit de l'Esport, que s'havia de celebrar avui a les nou del vespre. La gala passa a fer-se demà dissabte a la mateixa hora i diumenge a les deu de la nit. La ciutadania podrà seguir l'acte per Mataró Audiovisual i per l'adreça del web municipal www.mataro.cat/endirecte.

A través d'un comunicat, l'Ajuntament de Mataró ha volgut expressar el seu escalf a les famílies de les víctimes i la ràpida recuperació dels ferits en l'incendi.