Mataró ret homenatge a Manuel Cuyàs amb la lectura dels seus textos

Mataró ret homenatge a Manuel Cuyàs amb la lectura dels seus textos

Prop d’un centenar de persones van retre un primer homenatge aquest divendres al periodista i escriptor mataroní Manuel Cuyàs. Sota el títol de  “Mataró vist per Manuel Cuyàs” l’acte s’ha dut a terme al pati de Can Marchal, en ple centre de Mataró. L’homenatge va consistir en la lectura d’una trentena de textos fets pels mateix Cuyàs que versaven sobre Mataró. L’acte va comptar amb la participació d’amics, familiars i persones vinculades a Cuyàs. L’homenatge va estar conduït pels periodistes Quico Santiago i Joan Salicrú.

Definit com a “petit homenatge d’urgència”, l’acte va tenir el seu origen en una proposta ciutadana coordinada per Òmnium.  El president d’Òmnium Maresme, Carles Estapé va glossar la figura de Cuyàs minuts abans de començar l’acte. A més, el president d’Òmnium Maresme va mostrar el seu desig de que aquest acte de record a Cuyàs trobi continuïtat després de l’estiu amb un homenatge ciutadà i institucional.

A banda de la família i els amics, a l’acte en record de Cuyàs hi van assistir, entre d’altres, personalitats com l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, l’alcalde de Mataró, David Bote, la diputada al Parlament, Alícia Romero o l’exalcalde de Mataró, Manuel Mas.

Informa: Ll.Arcal / J.Monfort