×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró registra 16 positius de covid-19 per PCR en només dos dies

Entre dilluns i dimarts d'aquesta setmana Mataró ha acumulat 16 nous casos de covid-19 detectats a través de proves PCR. Dilluns se'n van detectar 6 i dimarts, 10, la xifra més alta de positius detectada en tan sols un dia, des de l'última setmana d'abril. La xifra de dos dies supera a la de fa dues setmanes, quan de dilluns a diumenge es van detectar 15 casos i indica que ens trobem dins la tendència de la setmana passada, quan es van detectar 25 casos. Pel que fa a persones ingressades a l'hospital a causa del virus la xifra es manté estable amb només 2 persones ingressades, totes dues a planta.

Aquestes xifres, tot i que indiquen un creixement des de l'última setmana de juny, quan la covid-19 va arribar al seu punt més baix a la ciutat amb només 2 casos, es troben lluny del pic a què es va arribar a principis a finals de març i principis d'abril amb 129 casos en tan sols una setmana.

Informa: A.Gual