Mataró reflexiona sobre l’ensenyament en la població adulta

Formació Adults Mataró

Posar en comú com es treballa la formació en la població adulta de la ciutat, i més ara que l'aprenentatge, sobretot per la revolució tecnològica, està en un moment de canvi. Amb aquest objectiu, Mataró ha organitzat la I Jornada sobre aquest tema, sota el títol Horitzó, l'educació de les persones adultes. La cita ha tingut lloc a la Biblioteca Pompeu Fabra aquest matí.

Membres de les 4 escoles d’adults de la ciutat hi han pres part, Can Noè, Alarona, Can Marfà i Els Tarongers. La trobada també ha comptat amb la presència de dos exemples de formació per a adults que funcionen a Catalunya: El Centre Montseny de Vic i el Centre de Formació per a Adults de Valls.

L'acte l'organitzen el Consell per la Formació Professional a Mataró i l'Ajuntament amb el suport de la Generalitat i la Diputació. Precisament, el gerent d’Educació de la Diputació de Barcelona Jordi Plana ha participat en una de les taules rodones de la jornada. En línies generals, tal i com apunta el Regidor d'Ensenyament a l'Ajuntament de Mataró, Miquel Àngel Martínez, es tracta de posar al dia els coneixements que reben els adults de la mateixa manera que s’està adaptant el projecte educatiu dels escolars.

Informa: O.Debat/ A.Gual