×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró, quarta ciutat de Catalunya amb més aules aïllades

aules confinades

Mataró és el quart municipi Catalunya amb més aules confinades, segons les dades oficials publicades ahir per la Generalitat. En el recompte diari del Departament d’Educació, ahir constaven a la capital del Maresme un total de 16 grups aïllats a causa d’algun positiu a l’aula. De tota manera, segons ha pogut saber Mataró Audiovisual, a hores d’ara ja serien més d’una vintena les aules tancades a la capital del Maresme. A falta d'actualitzar-se les dades de la resta de municipis, ahir mataró se situava darrera de l’Hospitalet de Llobregat (17), Badalona (20) i Barcelona (64). Amb les dades d’ahir, la capital del Maresme supera els registres de Terrassa (12), Sabadell (8), Lleida (8) i Tarragona, quatre ciutats que tenen més habitants que Mataró.

Unes dades que ahir encara no comptaven els dos nous grups confinats a l’Institut Miquel Biada i a l’Escola Freta ni tampoc els casos al Col·legi Mare de Déu de Lourdes i Sant Antoni de Pàdua i hi hauria un cas positiu de COVID confirmat a l’Escola Camí del Mig, que estaria pendent de l’aïllament del grup, que elevaria el total d’aules confinades a Mataró a més de 20 en 14 centres diferents.

Informa: S.Ruiz/ C.Sánchez