×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró prova un punt informatiu contra les agressions sexistes a la zona d’oci nocturn

Cmapanya contra el sexisme

Més de 300 persones s'han dirigit aquest cap de setmana al punt informatiu de la campanya No és No contra les agressions sexistes que s'ha instal·lat a la zona d'oci del Pla d'en Boet. Es tracta d'un punt que funciona com una prova pilot, ubicat a la cantonada entre els carrers Pablo  Iglesias i Serra Moret, que ha de servir per atendre possibles víctimes de conductes o agressions masclistes i conscienciar als usuaris d'aquesta zona lúdica i els empresaris oci nocturn. El punt s'instal·larà el darrer cap de setmana de novembre, pel pont de desembre, per les Festes de Nadal i abans de Reis.

La regidora de polítiques de gènere Marisa Merchán destaca que és clau la implicació directa dels empresaris de l'oci nocturn. Segons detalla cal parar atenció en les cançons, el tipus de lleure i en definitiva apostar per un lleure respectuós. En aquest sentit assegura que cal revisar certes conductes envers les dones, les noies o col·lectiu LGTBI. 

Una campanya impulsada pel CIRD, el Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones amb la col•laboració de Salut Pública i treballa amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Un cop finalitzada aquesta campanya es farà una avaluació del seu funcionament i es valorarà la necessitat de donar-li continuïtat durant tot l’any 2019.

Informa: C.Sánchez