Mataró preveu ampliar el parc públic d'habitatge mitjançant noves promocions

Des de la regidoria d'Habitatge estan a punt de tancar un acord amb INCASÒL per construir habitatges de lloguer assequible, mentre que està previst posar a licitació altres solars públics

Mataró espera poder començar a ampliar el parc públic d'habitatge mitjançant noves promocions. La previsió és tancar ben aviat un acord amb INCASÒL, per construir habitatges de lloguer assequible, segons ha avançat el cap del grup municipal d'En Comú Podem, Sergi Morales, a l'entrevista de balanç de mig mandat feta per Mataró Audiovisual. Unes promocions que estarien ubicades en quatre solars de la Ronda Barceló, just al darrere d'on hi hauria d'anar la Torre Barceló. Aquesta és una de les vies que s'està treballant per fer créixer el parc públic d'habitatges. Una altra, és la possibilitat de treure a licitació solars públics que l'Ajuntament té al carrer Churruca i al carrer Llevantina, on mitjançant la cessió del dret de superfície s'hi puguin fer promocions d'habitatge públic.

Els projectes s'estan treballant des de la regidoria d'habitatge, que porta des d'En Comú Podem Sarai Martínez i haurien de permetre l'entrada al mercat de més de 100 habitatges de lloguer assequible. S'espera que la construcció de tots aquests habitatges pugui començar abans d'acabar el mandat. 

Informa: A.Gual