Mataró posa a disposició de la ciutadania 32 punts on deixar els arbres de Nadal

Els avets que es recullin es trituraran al Viver Municipal i se’n farà adob pels parterres de la ciutat

Com cada any, una vegada passades les festes, l’Ajuntament de Mataró ha habilitat 32 punts distribuïts per tota la ciutat on els mataronins i mataronines poden deixar els seus arbres de Nadal. Aquestes localitzacions estan senyalitzades amb una tanca de color verd i un rètol groc. Les direccions de tots aquests punts es poden trobar a la web del consistori.

L’objectiu d’aquesta acció és poder aprofitar els avets que deixen de fer la seva funció quan acaba el Nadal per convertir-los en adob. Així doncs, els propers 14 i 21 de gener es recolliran dels punts senyalitzats i es portaran al Viver Municipal on es trituraran. L’adob que surti d’aquest procés s’aplicarà als parterres de la ciutat.

En el cas de no poder deixar l’arbre a cap de les localitzacions establertes, també es pot dipositar directament al Viver Municipal situat a la Via Sèrgia, cantonada amb el carrer de Manuel Carrasco i Formiguera. L’horari és dos quarts de vuit del matí a dos quarts de tres del migdia de dilluns a divendres. A banda, també en recolliran a les deixalleries municipals.

Informa: L.Sanmiquel