Mataró posa a disposició de la ciutadania 32 punts on deixar els arbres de Nadal

Els avets que es recullin es trituraran al Viver Municipal i se’n farà adob pels parterres de la ciutat

Mataró posa a disposició de la ciutadania 32 punts on deixar els arbres de Nadal

Com cada any, una vegada passades les festes, l’Ajuntament de Mataró ha habilitat 32 punts distribuïts per tota la ciutat on els mataronins i mataronines poden deixar els seus arbres de Nadal. Aquestes localitzacions estan senyalitzades amb una tanca de color verd i un rètol groc. Les direccions de tots aquests punts es poden trobar a la web del consistori.

L’objectiu d’aquesta acció és poder aprofitar els avets que deixen de fer la seva funció quan acaba el Nadal per convertir-los en adob. Així doncs, els propers 14 i 21 de gener es recolliran dels punts senyalitzats i es portaran al Viver Municipal on es trituraran. L’adob que surti d’aquest procés s’aplicarà als parterres de la ciutat.

En el cas de no poder deixar l’arbre a cap de les localitzacions establertes, també es pot dipositar directament al Viver Municipal situat a la Via Sèrgia, cantonada amb el carrer de Manuel Carrasco i Formiguera. L’horari és dos quarts de vuit del matí a dos quarts de tres del migdia de dilluns a divendres. A banda, també en recolliran a les deixalleries municipals.

Informa: L.Sanmiquel