Mataró permet l’ampliació temporal de terrasses

terrasses

L’Ajuntament de Mataró ha anunciat que permetrà l’ampliació de les superfícies que podran ocupar les terrasses dels bars i restaurants de la ciutat, durant aquest període desescalada del confinament per la pandèmia del coronavirus. Segons l’ajuntament, l’actuació és immediata, però primer s’haurà de cursar una instància i complir amb diferents normatives.

L’ajuntament concedirà, de manera excepcional, l’ampliació temporal de la superfície de les terrasses per tal de permetre instal·lar el 100 % de les taules i cadires ja autoritzades en cadascuna de les llicències.

Recordem, que amb aquesta fase 1, els bars i restaurants només poden posar la meitat de les taules del que era habitual, amb distància de 2 metres entre taules. Així doncs, per contrarestar aquesta mesura, l’ajuntament ha anunciat que permetrà a bars i restaurants, posar el mateix número de taules que fins ara, repartides en més espai.

Tot això, sempre que es compleixin alguns requisits com ara respectar la proporció del 50 % entre taules i superfícies disponibles i mantenir la superfície de vorera corresponent als vianants. Tampoc es podrà ampliar la terrassa si afecta d’altres terrasses o si està situada en una plaça pública.

Informa: O.Debat