Mataró Parc reobre extremant les mesures d'higiene i seguretat

Fotografia: Mataró Audiovisual

Mataró Parc ha reobert aquest matí les seves portes després de gairebé tres mesos tancat pràcticament del tot. De fet, aquests mesos d'estat d'alarma només han estat oberts els serveis essencials que acull el centre comercial. Una reobertura que ha vingut acompanyada de fortes mesures de seguretat. Per una banda, tal com s'estableix en la fase 2 del desconfinament, l'aforament màxim és del 40%. Per poder accedir a les instal·lacions del Mataró Parc és obligatori l'ús de mascareta. També s'han habilitat dispensadors de gel hidroalcohòlic a les entrades del recinte i estores desinfectants i s'ha reforçat la neteja i desinfecció del centre comercial. Entre d’altres mesures, també s'ha reforçat la seguretat del recinte. L'objectiu, segons el gerent del Mataró Parc Alfonso Millán és que no es produeixin contagis dins el centre comercial entre usuaris i treballadors.

Tres mesos amb gairebé tot el centre comercial aturat que ha afectat econòmicament a les botigues que acull el recinte. Per evitar que l'afectació hagi estat major, Millán explica que s'ha ofert bonificacions als establiments

D'altra banda, segons el gerent del Mataró Parc, l'ampliació del centre comercial "estarà enllestida aviat". A micròfons de Mataró Audiovisual, Millán ha explicat que tenen "tota la documentació presentada a l'Ajuntament" i que espera "que a finals d'any puguin començar les obres". Una ampliació que explica tindrà un cost de 150 milions d'euros, generarà prop de 3.000 llocs de treball i acollirà "empreses locomotores" que no estan a la comarca i que no són "competència de cap altre negoci del Maresme". Des de l'Ajuntament, però, expliquen que de moment l'única documentació que tenen es referent a unes obres de millora dels accessos de l'aparcament, però no al projecte d'ampliació del centre comercial.

A finals d'aquesta setmana, Mataró Parc farà 20 anys. Una efemèride, però, que a causa de la situació sanitària i per respecte a les víctimes de la Covid-19, de moment no celebraran.

 

Informa: S.Ruiz