Mataró Parc celebra la reobertura dels centres comercials

Afirmen que la majoria de botigues del centre comercial són de petits empresaris que ho estan passant molt malament amb el tancament per la covid

El centres comercials de Catalunya han tornat a obrir després d’un mes i mig de tancament per les mesures anti Covid imposades per la Generalitat. El centre comercial Mataró Parc també ha obert de nou i al matí ja es començava a notar l’afluència de clients. Per Alfonso Millán, gerent de Mataró Parc, es tracte d’una bona notícia que feia temps que esperaven.

Millán explica que la majoria de botigues del centre comercial són de petits empresaris que ho estan passant molt malament amb el tancament. El màxim responsable del complex assegura que els centres comercials són llocs segurs i que durant el temps de tancament ha estat molt dur. Pel que fa a Nadal, amb el període de compres en marxa des de fa dies i amb alguns festius perduts, Millán dubte que es pugui salvar la campanya.

Tot i la complicada situació que viu el sector comercial a causa de la pandèmia, Mataró Parc ha inaugurat una nova botiga en el primer dia d’obertura de centres comercials a Catalunya.

L’aforament de Mataró Parc és de 17.200 persones. Ara, amb l’aforament limitat al 30%, es controla en tot el moment que no se superin les poc més de 5.100 que es permet. El gerent afirma que els centres comercials són llocs segurs i que Mataró Parc ha pres mesures fins i tot més elevades de les que demana el Procicat.

Informa: P. Andreu