×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró ofereix més de 40 cicles de formació professional per al curs vinent

Mataró oferta 44 cicles formatius de grau mig o superior per aquest proper curs 2018-19. Una oferta que l'Ajuntament ha recollit al web estudiaramataro.cat. Una de les novetats en els ensenyaments postobligatoris per al proper curs és la preinscripció electrònica en el cicles formatius de grau superior de formació professional. 

L’Institut Alexandre Satorras, l’Institut Thos i Codina, l’Institut Puig i Cadafalch i l’Institut Municipal Miquel Biada són els centres educatius públics amb oferta de cicles formatius i l’Escola Freta i l’Escola Pia són els centres concertats que també tenen cicles formatius. Entre aquests centres educatius s’ofereixen 44 cicles formatius, 21 de grau mig i 23 de grau superior de diferents famílies professionals. A més, Fàtima Prat, directora de l’Institut Municipal Miquel Biada, també destaca la importància dels Programes de Formació i Inserció.

En el curs actual, el 2017-2018, els cicles formatius han comptat amb més de 2.600 alumnes: més de 1.400 de grau mig i gairebé 1.200 de grau superior.

 

Informa: C.Sánchez/ S.Ruiz/ S.Mesa