Mataró obre una sala d'estudi nocturn per preparar els exàmens de setembre

Mataró compta amb una sala d’estudi nocturn per a tots els estudiants que vulguin preparar els exàmens de setembre durant la nit. Per això, des de dilluns s’ha obert la sala d’estudi de l’Espai Jove de Cerdanyola, instal·lacions inaugurades recentment per donar resposta a les demandes dels estudiants. Es tracta d’una prova pilot que comptarà amb el suport de dos educadors, per valorar si la proposta tindrà continuïtat durant els propers períodes d’exàmens.

L’Espai Jove de Cerdanyola estararà obert de dos quarts de nou del vespre fins a les 12 de la nit, de dilluns a divendres, i els caps de setmana de nou de la nit a una de la matinada. L’accés a la sala d’estudi és lliure i, a més, compta amb connexió Wifi.

Aquest nou horari nocturn, que durarà fins el 6 de setembre, s’emmarca dins el Pla Jove per Mataró 2018-2022 dins del projecte per desenvolupar Xarxa d’Espais Joves de la ciutat.

Més enllà d’aquesta sala, Mataró també disposa de la sala d’estudi del Centre Cívic del Pla d’en Boet que, fins el 31 d’agost, obrirà entre setmana de 9 del matí a 3 de la tarda i, a partir de l’1 de setembre, de 9 del matí a 9 de la nit. Un servei que també se suma a les sales de la Xarxa local de Biblioteques Públiques.

Informa: M. Rodríguez