Mataró no haurà de tancar cap punt de recollida del Gran Recapte d'Aliments

Mataró no haurà de tancar cap punt de recollida del Gran Recapte d'Aliments que se celebra aquest divendres i dissabte. La crida feta fa una setmana per poder complir amb aquesta cita solidària ha donat com a resultat que més persones s'hagin acostat a aquesta iniciativa que recull aliments pels més desafavorits. Segons Núria Massafrets, responsable de comunicació del Gran Recapte al Maresme, ha explicat que es podrà donar cobertura als supermercats de la ciutat i s'habilitaran els punts de recollida en aquells punts que s'havia previst. No passa el mateix amb l'Alt Maresme on, en municipis com Pineda, no estan cobertes les necessitats de voluntaris. Per això, Masafrets crida a possibles voluntaris que vagin a Pineda per no haver de tancar punts de recollida d'aliments. 

Per cert que aquest any, el Gran Recapte ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació El Maresme per a que usuaris de l'entitat participin d'aquesta iniciativa ajudant als voluntaris i als coordinadors per rebre els productes que aportin els compradors. 

Oli, llet i conserves de carn i peix són els productes que vol prioritzar el Gran Recapte del Banc dels Aliments per poder ajudar a les persones i famílies de les que té cura i a les que dóna els aliments que es recullen durant aquests dies.

Informa: C.Salad / M.Gómez