Mataró millora el risc de rebrot però segueix situant-se en risc alt

Mataró millora el risc de rebrot per Covid-19 però segueix situant-se en risc alt. Si el 3 de setembre tornaven a pujar els índexs, tant el de risc de rebrot com la taxa de reproducció a la ciutat, ara les xifres disminueixen. Entre el 5 i l’11 de setembre, període en què es tenen dades fiables, el risc de rebrot ha baixat a 164,53 i la taxa de reproducció ara se situa al 0,77. Aquesta última xifra també ha baixat els últims dies situant-se per sota d’1, fet que significa que la propagació del virus afluixa a la ciutat.

La setmana del 29 d’agost al 4 de setembre però, es va registrar el pic més alt de risc de rebrot a Mataró en el que portem de pandèmia, situant-se així als 300,01 punts. Fins ara s’havia arribat a una xifra de 298,92 el 21 d’agost i a 275,88 el 29 de març.

El sistema de dades que facilita el Departament de Salut determina que entre el 5 i l’11 de setembre, es van registrar 102 positius a coronavirus a través de proves PCR.

Segons ha explicat l’Hospital a Mataró Audiovisual, en aquests moments hi ha 21 pacients ingressats per Covid-19, 17 a planta i 4 més es troben a la Unitat de Cures Intensives. L’Hospital també ha confirmat que en l’última setmana s’haurien produït 2 defuncions.

Informa: M.Gómez