Mataró LGTBI fa recomanacions culturals per promoure la diversitat de gènere

Mataró LGTBI

Llibres, pel·lícules, documentals o sèries de televisió al voltant de la temàtica LGTBI. Això és el que ha proposat aquests dies l’Associació Mataró LGTBI a través de les xarxes socials. La iniciativa, que es va concebre amb la voluntat d’entretenir a la gent a casa seva, vol arribar a confeccionar un llistat per promoure valors, reflexions al voltant de la diversitat sexual i la diversitat de gènere. Escoltem Xevi Noya, membre de l’Associació Mataró LGTBI.

La iniciativa serveix també per donar a conèixer l’associació. És per això que cada una de les recomanacions les fa una persona diferent de dins de la mateixa entitat. Una manera, segons explica Noya, de poder ensenyar també totes les persones que en formen part.

Entre les propostes que ja s’han publicat hi ha llibres com “El ciclo del amor marica” de Gabriel J. Martín o “El triangle rosa” de Silvestre Vilaplana. També han recomanat ‘Lesbofòbia. Un documental i deu respostes’ de la directora Inés Tarradellas o la pel·lícula ‘Moonlight’ del director Barry Jenkins. De fet, entre totes les propostes n’hi ha una de més genèrica: es proposa a l’espectador cercar a les plataformes audiovisuals com Amazon Prime, Netflix o HBO a través de la temàtica LGTBI.

Informa: M.Gómez