Mataró inverteix 3,4 milions en l'asfaltat de carrers i millora de voreres

Carrer Churruca

Nova onada d’asfaltat de carrers i millora de voreres per part de l’Ajuntament de Mataró. A partir d’ara i, durant els propers mesos, el consistori destina 3,4 milions a asfaltar 42 carrers i millorar les voreres de 39 vials. Els treballs d’asfaltat ja han començat, com és el cas del carrer Churruca al centre de Mataró, on no si feia cap millora des de fa 30 anys. L’Alcalde de Mataró David Bote ha visitat les obres aquest dilluns acompanyat del regidor d’Espais Públics Miquel Àngel Vadell. L’objectiu és millorar l’accessibilitat dels vianants i aconseguir una mobilitat de vehicles més segura.

Els treballs al carrer Churruca també inclouen un pas elevat que uneix el carrer Jaume Recoder i l’escola Angeleta Ferrer, una demanda de la comunitat educativa del centre.

Part de la inversió, prop d’un milió euros, es finança amb ajuts de la Diputació, en concret els projectes inclosos al Pla d’acció integral de millora dels Polígons d’Activitat Econòmica i algunes de les actuacions de millora de la via pública.

Pel que fa a l’Eix Herrera, s’inicia ara la segona fase de reurbanització. S’hi inclouen els sis carrers de l’eix, que està executant PUMSA, i la reurbanització del tram final de la ronda de Miguel de Cervantes, amb 600 mil euros destinats a la pavimentació d’aquestes voreres. El projecte acabarà amb prop de mig any de retard.

Informa: O.Debat